Kwaliteitsmerken

Bij Harrie Frielink werken we uitsluitend met de beste merken cv-ketels, radiatoren en thermostaatkranen. U weet zich daarmee altijd verzekerd van een betrouwbare uitgebalanceerde, zuinige cv- installatie.

Atag cv-ketels

In ons pakket cv-ketels van het bekende merk Atag. Ze zijn uitgerust met een roestvrijstalen warmtewisselaar en hebben mede daardoor een zeer hoog rendement, lees: minder gasverbruik. U bespaart direct al vele euro’s op uw energierekening. En omdat de ketels niet of nauwelijks vervuilen, blijft het rendement jaar na jaar hoog en de onderhoudsinterval laag. Omdat we officieel dealer zijn van Atag, heeft u als extra voordeel ook nog eens recht op onze uitgebreide dealergarantie.

Altijd controle over de temperatuur

Met de ATAG One thermostaat heeft u altijd controle over de temperatuur in huis. U kunt de thermostaat handmatig bedienen via het overzichtelijke touchscreen, maar ook op afstand via uw computer, smartphone of tablet. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor zorgen dat de woning al aangenaam op temperatuur is als u thuiskomt na een lange werkdag.

Vloerverwarming en een lage energierekening

Vloerverwarming zorgt door de uitstekende warmtespreiding voor behaaglijke warmte in uw huis. Een goede vloerverwarming zorgt – zeker in combinatie met een zuinige cv-ketel – voor een hoge mate van comfort en voor een lagere energierekening. Wie wil dat nou niet….

Voorkom tocht met vloerverwarming

De ideale vloerverwarming is onopvallend aanwezig en voorkomt tochtverschijnselen. Maar vloerverwarming biedt meer mogelijkheden m.b.t. regelingen, opbouwhoogte e.d. Zullen we u daar een keer over informeren in een vrijblijvend gesprek?

Vuurtje stoken

Wilt u toch liever meer weten over een gezellig houtvuurtje of een vuurtje in een gaskachel? Dan regelen voor u toch geheel vrijblijvend een bezoek aan de showroom van onze importeur. Ziet u in een keer veel (brandende) kachels en hoort u alles over de mogelijkheden. Bel 0543 – 564 495 of e-mail naar info@harriefrielink.nl.