zonneboiler

Zonnige vooruitzichten

Comfort kost geld. Maar bij voorkeur niet teveel. Circa 50% van de energierekening van huishoudens bestaat uit het verbruik van warmwater en verwarming. Door de eenmalige investering in een zonneboiler kan elk huishouden flink op de energierekening besparen. De jaarlijkse besparing van een vlakke plaatcollector bedraagt al snel zon 150 tot 350 kubieke meter aardgas bij een collectoroppervlak van +/- 3 vierkante meter. Dat biedt direct al zonnige vooruitzichten.

Zonnecollectoren

Zonnecollectoren bieden verschillende mogelijkheden voor plaatsing op een plat dak of op schuin dak met dakpannen. Ook voor uw woning of bedrijfsgebouw is er een optimale oplossing. Het zal u niet verbazen dat er voortdurend nieuwe ontwikkelingen zijn om de opslag van zonne-energie rendabeler te maken. De wens om in de toekomst ’s winters je huis met een zonneboiler te voorzien van warmte en warmwater is dan ook voor de hand liggend.

Hybride cv-ketel

Atag heeft intussen het Alec-systeem op de markt gebracht. Het betreft een hybride cv-ketel die zonne-energie gebruikt voor verwarming én warmwater met zeer hoge tapwaterprestaties. Ga gerust eens een kijkje nemen op de website van Atag voor alle mogelijkheden die dit systeem te bieden heeft.

Meer weten?

Hebben we uw interesse gewekt voor zonne-energie? Bel 0543 – 564 495 of e-mail naar info@harriefrielink.nl. en maak een afspraak. We helpen u graag verder met advies en installatie.